Εκρηκτική η συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα με τους βασιλιάδες της μέταλ μουσικής να χαρίζουν ένα ανεπανάληπτο show σε χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν εκεί για να τους παρακολουθήσουν.

Ανάμεσα τους και αρκετοί Πατρινοί που ταξίδεψαν από την Πάτρα στην Αθήνα για αυτή τη μοναδική συναυλία που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους fans της μέταλ μουσικής και ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να χάσουν.

Αυτό που ξεχώρισε στο κοινό ήταν η διαφορετικότητα αφού ανάμεσα στους θεατές – ακροατές έβλεπε κανείς ανθρώπους όλων των ηλικιών από πιτσιρικάδες που αγάπησαν αυτή τη μουσική μέσα από μία μπάντα που έκανε την εμφάνιση της για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του ’70 έως και 60άρηδες που έχουν αγαπήσει αυτό το συγκρότημα και το έχουν ταυτίσει με τη νιότη τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τραγουδιστής και στιχουργός του συγκροτήματος ο Dickinson είναι φανατικός φίλος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, καθηγητής αρχαίας ιστορίας και πολλά από τα τραγούδια της μέταλ μπάντας έχουν τις ρίζες τους στην αρχαία ελληνική ποίηση και στην μουσική των αρχαίων Ελλήνων.Fear of the dark -Iron Maiden Athens 2022 OAKA