Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (5) γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, ο άνδρας μετέφερε σε καρότσα αυτοκινήτου, πέντε κουτάβια νεαρής ηλικίας, μέσα σε σάκο (τσουβάλι), παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (4.300) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη αλλοδαπού για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη Χώρα και πλαστογραφία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου - Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός, διότι συνοδεύοντας το ανήλικο τέκνο του, αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γαλλία,επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.