Αυλαία έριξε το “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό επιβεβαιώνοντας τις φήμες που την ήθελαν με την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν να ολοκληρώνεται και η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της και εκείνη δεν έκρυψε την χαρά της γι’ αυτό το τέλος δηλώνοντας έτοιμη για το επόμενο βήμα χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πιο θα είναι αυτό.

«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί έντονες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις.

Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις. Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, προς το παρόν κάνουμε διακοπές για όσο κρατήσει αυτό το καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.