Η Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που απεβίωσε την Πέμπτη, πέθανε μετά από ατύχημα.

Ο θάνατος της Ιβάνα Τραμπ κρίθηκε ως ατύχημα καθώςεπήλθε από τραύματα που υπέστη μετά από πτώση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Η Ιβάνα Τραμπ υπέστη τραύμα στον κορμό της, ανακοίνωσε την Παρασκευή το Γραφείο του Επικεφαλής Ιατρικού Εξεταστή της Νέας Υόρκης (OCME), συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για ατύχημα.
Από πτώση στις σκάλες πέθανε η Ιβάνα Τραμπ

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε την Πέμπτη ότι η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή στις σκάλες μέσα στο διαμέρισμά της.

«Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από τραύμα πρόσκρουσης στον κορμό της. Έχοντας δημοσιοποιήσει αυτήν την απόφαση, η OCME δεν θα σχολιάσει περαιτέρω την έρευνα», ανέφερε η OCME σε δήλωση.

Η Ιβάνα ήταν η μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του πρώην προέδρου και τον βοήθησε να χτίσει μερικά από τα κτίρια με την υπογραφή του, συμπεριλαμβανομένου του Πύργου Τραμπ. Ήταν 73 ετών τη στιγμή του θανάτου της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1977 και χώρισε το 1992. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.