Αγαπάμε Μαρία Καραμάνη γιατί εκτός από το ταλέντο που έχει στη μουσική, στο τραγούδι και στο θέατρο ξέρουμε πως είναι ένα κορίτσι που αγαπάει αυτό που κάνει, με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Την παρακολουθούμε στα social και βλέπουμε ότι κάνει ωραία πράγματα αφού τον προηγούμενο μήνα ήταν στην εναλλακτική λυρική σκηνή στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την γυναικεία χορωδία chóres που είναι μέλος εδώ και καιρό.

Επίσης αφού τελειώσει το μεταπτυχιακό της στην ΑΣΟΕΕ στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία φαίνεται να το αξιοποιεί σωστά αφού εργάζεται ως μάνατζερ στο πλευρό της Τζένης Καρύδη, του Τάσου Σκούρα και Μίλτου Καρατζά στην εταιρία Walnut Entertainment, μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο καλλιτεχνικό μάνατζμεντ, digital marketing και lives με πολλοί γνωστούς και αξιόλογους καλλιτέχνες.

Την ρωτήσαμε για τα σχέδια της για το χειμώνα και μας είπε πως είναι σε δοκιμές για ένα καινούριο τραγούδι κι βίντεο κλιπ μέσω της Walnut και μακάρι να υπάρχουν και θεατρικά - τηλεοπτικά σχέδια ευχόμενη να μην έχουμε προβλήματα λόγω κορωνoϊού. Αναμένουμε με χαρά γιατί η πόλη της την αγαπά.