Ο Τζέιμς Φράνκο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη δραματική ταινία του Μπιλ Όγκουστ, που διαδραματίζεται την περίοδο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο «Me, You».

Ο ηθοποιός θα έχει «έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους» στη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Τομ Χολάντερ και η Ντέιζι Τζέικομπ.
Η ταινία «Me, You» διαδραματίζεται στο ιταλικό νησί Ίσκια τη δεκαετία του 1950. Εκεί ο Μάρκο, ένας 16χρονος κάνει διακοπές μακριά από το θλιβερό οικοτροφείο στη Σκωτία, όπου ζει και γίνεται φίλος με τον Αμερικανό στρατιώτη που έγινε ψαράς (τον οποίο υποδύεται ο Φράνκο).
Αλλά όταν ο Μάρκο συναντά τη μυστηριώδη 20χρονη Κάια (την οποία υποδύεται η Τζέικομπ) ενθουσιάζεται και όταν ανακαλύπτει ότι είναι επιζήσασα από στρατόπεδο συγκέντρωσης, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση.
Σύντομα σχεδιάζει να βάλει φωτιά σε μια βίλα που καταλαμβάνεται από μια ομάδα ανηλίκων Γερμανών τουριστών με την ελπίδα να κερδίσει τη συμπάθεια της Κάια.

Ο Τομ Χολάντερ υποδύεται τον πατέρα του Μάρκο, Έντουαρντ.
Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Γκρεγκ Λάτερ και παραγωγοί είναι οι Σον Ο’ Κέλι και Μαρκ Μπίκιντου και ο Μαρκ Χάμοντ από την Cristaldi Pics.
«Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτό το εκπληκτικό πρότζεκτ και συνεργάζομαι με τον θρυλικό Μπίλι Όγκοστ» δήλωσε ο Τζέιμς Φράνκο. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του έργου του και το "Me, You" έχει ένα πραγματικά λαμπρό σενάριο» ανέφερε.