Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τα τελευταία 24ωρα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον σύντροφο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου να βιώνουν σύννεφα στη σχέση τους. Πόση αλήθεια όμως αυτά κρύβουν, ήρθε τη νύχτα της Τρίτης να εξηγήσει η ίδια η επιχειρηματίας μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να δώσει μια σχετική – αν και προσωρινή – απάντηση στις φήμες περί χωρισμού με το γνωστό μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δημοσιεύοντας δύο σύντομες ιστορίες, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη επικοινώνησε πως «δεν είμαι πάρα πολύ καλά στην υγεία μου, από χθες το πρωί, όπως είπα και με το story μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Γενικά όμως είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ λίγο να συνέλθω πραγματικά γιατί είμαι τερματισμένη. Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και από όλα τα πράγματα που βγάζω συνέχεια. Εν τέλει οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω ούτε γω».

«Τι ήθελα να πω; Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και τα άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω, για πάντα θα σας πω ότι θέλω όταν θέλω! Όπως κάνω πάντα. Οπότε μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπα μου. Δεν σας απασχολεί τίποτα» συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.