Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλατό του Love It στον ΣΚΑΪ με αφορμή την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την πίστη και την απόφαση να στραφεί ακόμα περισσότερο στον Θεό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Αποστολάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα. Το «πιστεύω με τον δικό μου τρόπο» όμως δεν είναι προσωπικό θέμα. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πως πιστεύεις, το Ευαγγέλιο. Ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Το Ευαγγέλιο πήγα να το διαβάσω 29 φορές και… 29 φορές νύσταζα και το έκλεινα στην πρώτη ή στη δεύτερη σελίδα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω».

«Σε αυτό με οδήγησε το γεγονός ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί πλέον από τον λεγόμενο πλεονασμό της υποκριτικής ζωής. Δηλαδή και από μένα και από τους άλλους. Τώρα όμως η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει. Δεν την παρατηρώ, ενώ πριν την έβαζα μέσα μου και έκανα και γω το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω».

«Αυτή η αλλαγή μέσα μου έγινε πριν από δυόμιση χρόνια. Προσπαθώ να είμαι αληθινός σε μένα, στη δύναμη που πιστεύω και να είμαι ειλικρινής όσο γίνεται. Επειδή είμαστε από σάρκα και κόκαλα είναι πολύ δύσκολο να σου φύγει η αμφιβολία και ο φόβος της επιβίωσης» συμπλήρωσε ο Κώστας Αποστολάκης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.