Μετά από τρεις επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν, οι Αγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία με ένα καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο.

Το βράδυ της Κυριακής ο Ant1 έκανε ένα αφιέρωμα στη σειρά - φαινόμενο προβάλλοντας «Το τελευταίο πέταγμα», ξετυλίγοντας την ιστορία από την αρχή και θυμίζοντας όλα εκείνα που μας έκαναν να μην φοβηθούμε το κεντρί. Συνεντεύξεις, backstage, χαρακτηριστικές σκηνές, αξέχαστες ατάκες και τους πρωταγωνιστές να αποκαλύπτουν άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα. Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν τσακωθεί

Ο ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν ένα γύρισμα. Και μάλιστα, μια τρυφερή σκηνή μεταξύ του Λάμπρου με τη Λενιώ.

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια, η σκηνή απαιτούσε συναισθήματα τρυφερότητας, που όμως δεν του έβγαινε.

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός.