Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ευρισκόμενος σε πλατεία, προσέγγισε πεζός ένας αλλοδαπό άνδρα και του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.


Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν για υπόθεση ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Πατρών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Ά Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ψευδή κατάθεση και ψευδή καταμήνυση

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι κατήγγειλαν ψευδώς ότι δύο άνδρες με τη χρήση πυροβόλων όπλων ακινητοποίησαν την καταγγέλλουσα και της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3,8 γραμμάρια κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για υπόθεση κλοπής.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Νεοχώρι, Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και της ΟΠΚΕ της ίδιας υπηρεσίας, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κινούμενοι πεζοί, στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να καταφέρουν να διαφύγουν. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε στους δύο αλλοδαπούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 γραμμάρια κάνναβης και 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) που περιείχαν 4 γραμμάρια κοκαΐνης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 3,8 γραμμάρια
κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έντεκα ναρκωτικά - φαρμακευτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη
συνταγή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της μικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας,διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 65 μηνών για υπεξαίρεση, παράβαση των νομοθεσιών για τις επιταγές, την καταβολή εισφορών, δώρων και επιδομάτων.