Γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.

Στο κύκλωμα που «ξεδόντιασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr,εκτός από την εκρηκτική 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστός Λιβανέζος dj από ευκατάσταση οικογένεια που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και τα καλοκαίρια μετακομίζει στη Μύκονο, ο οποίος αγόραζε κόκα από τη σκοπιανή συμμορία.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά απο πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers που παρουσιάζονταν ως concierges και με το πρόσχημα των εξυπηρετήσεων στην πελατεία του κοσμό-πολίτικου νησιού, πάσαραν τη «λευκή κυρία» στα επώνυμα «ρουθούνια». Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το κύκλωμα. Αυτό που προέκυψε είναι ο,τι η ομάδα από τα Σκόπια είχε διακριτούς ρόλους.

Ειδικότερα, ο 34χρονος ως αρχηγικό μέλος, κατ’εντολή του και υπό την καθοδήγηση του κατηύθυνε τους συνεργούς του για το που θα αποθηκεύσουν τα ναρκωτικά καθώς και τον τρόπο που θα τα διαθέσουν στην αγορά συγκεντρώνοντας τα χρήματα από τις πωλήσεις ενώ ο 35χρονος με τη συνδρομή της εντυπωσιακής 21χρονης influencer με πατέρα πολιτικό από τη γειτονική χώρα και μητέρα δικηγόρο, είχε αναλάβει τον εντοπισμό των πελατών

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυκόνου, όρισαν το πρωί της Τετάρτης ως τη μέρα της εφόδου για να βάλουν στο χέρι το κύκλωμα και να δώσουν τέλος στη δράση του. Έτσι, νωρίς το πρωί και ενώ διαπίστωσαν από την παρακολούθηση οτι η «τριπλέτα» των concierges ετοίμαζαν βαλίτσες για να μετακομίσουν από το κατάλυμα όπου διέμεναν προς άγνωστη κατεύθυνση για να σβήσουν τα ίχνη τους αποφάσισαν να επέμβουν.

Στις 14:55 και ενώ το δεξί χέρι του αρχηγού επιβαίνοντας σε ενοικιαζόμενη μοτοσικλέτα πήγε να τον συναντήσει σε κατάστημα στον Κλούβα όπου βρισκόταν με την ξανθιά influencer, έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν. Σε έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά : 437 ναρκωτικά δισκία XTC, 220,3 γραμμάρια κοκαΐνη, 270,9 γραμμάρια μεθαμφεταμίνη, 159,4 γραμμάρια κάνναβη, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των επαφών τους συνεχίζονται.

Τους «κάρφωσε» ο Λιβανέζος dj

Κατά την αστυνομική επιχείρηση οι αρχές συνέλαβαν και έναν Λιβανέζο dj ο οποίος ήταν πελάτης του σκοπιανού καρτέλ κόκας. Ο 36χρονος κάτοικος Αθήνας που προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη Μύκονο, κατείχε 3.7 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από την εγκληματική ομάδα.