Η Super Κατερίνα έριξε αυλαία για σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βοηθήσει έναν έναν τους συνεργάτες της. Για τον καθένα είχε κάτι ξεχωριστό να πει…

«Χρύσλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί τα τελευταία χρόνια με έχεις βοηθήσει να γίνω καλύτερη παρουσιάστρια… Και όσες φορές κι αν έχουμε διαπληκτιστεί, είναι τόσο επαγγελματίας η Χρύσλα που μετά από ένα λεπτό τα έχουμε ξεχάσει όλα.

Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα. Η επιτυχία είναι και συνολική αλλά και εσάς των τριών.

Δημήτρη μου, ήταν όνειρό μου να δουλέψω κάποια στιγμή μαζί σου, γιατί ήμασταν φίλοι και λέγαμε τι ωραία θα ήταν η χημεία μας στον αέρα. Είσαι ένα ξεχωριστό πλάσμα, με έσωσες από τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Αντρέα μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ εννοείται σε σένα. Χωρίς εσένα δεν θα έβγαινε αυτή η εκπομπή.

Και, Θέμη μου, νομίζω δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πορεύομαι και να εργάζομαι χωρίς εσένα. Πολλοί λένε ότι η Καινούργιου είναι ό,τι της πει ο Μάλλης στο ακουστικό. Το δέχομαι κι αυτό και τιμή μου που τον έχω τόσα χρόνια γιατί έφτασα εδώ που είμαι. Αλλά σε αγαπάω ακόμα για κάτι πιο σημαντικό, νιώθω τέτοια ασφάλεια και εμπιστοσύνη που μακάρι να είχα κι έναν άντρα στη ζωή μου που να ένιωθα τόσο ασφαλής όπως είμαι με εσένα επαγγελματικά.

Να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha. Πραγματικά, άλλη εκπομπή ήρθαμε να κάνουμε και τελικά κάναμε μια διαφορετική εκπομπή. Σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό κι εμένα να με κάνετε καλύτερη».