Στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο αφιέρωσαν οι μαθητές του 21ου Γυμνασίου Πατρών τα έργα ζωγραφικής τους.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξεως που διοργανώθηκε την Τετάρτη, 15 Ιουνίου στον χώρο του σχολείου, οι μαθητές παρουσίασαν τα έργα τους και αρκετά από αυτά πουλήθηκαν με σκοπό να ενισχυθεί το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

Τα έργα ζωγραφικής των μαθητών είχαν ως θέμα τη μουσική και εργάστηκαν υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου Αγάπης Γαλανού. Όλα τα έργα θα προσφερθούν από τους μαθητές με στόχο τα έσοδά τους να προστεθούν στον κουμπαρά της «Φλόγας.

Ήδη τα πρώτα χρήματα κατέθεσαν στον Σύλλογοη κ. Γαλανού καθηγήτρια Μουσικής και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 21ου Γυμνασίου Πατρών Μαρία Μπαλαμούτη. Τις δύο κυρίες υποδέχτηκαν στο γραφείο της «Φλόγας» Πάτρας οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγγελική Ζαφείρη και Ράνια Σπυροπούλου.
Η οικογένεια της «Φλόγας» ευχαριστεί θερμά τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του 21ου γυμνασίου για την ιδιαίτερα ευαίσθητη ενέργειά τους. Τους καλεί να είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το δύσκολο ταξίδι της ζωής διότι όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε αναμμένη της φλόγα της ελπίδας για όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Αγγελική Ζαφείρη, Αγάπη Γαλανού, Ράνια Σπυροπούλου, Μαρία Μπαλαμούτη