Στην υπόθεση βιαιοπραγίας εναντίον της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του ο Θέμης Αδαμαντίδης.

O τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και έδωσε απαντήσεις για το εάν είναι εκείνος στο βίντεο ντοκουμέντο και για το εάν χτύπησε τη σύντροφό του. Επίσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε ότι μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και φαίνεται πως θα βρεθεί στο πλευρό του στη δικαστική αυτή περιπέτεια που βιώνει.

«Tραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Yπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω αυτό ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι. Aπό εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής απάντησε για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη. Ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυση αντιζηλία.

«Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και είναι εξαίρετος άνθρωπος και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν αρέσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαγορεύεται να επικοινωνεί μαζί της και να την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων. «Δεν θα μπορούσα να της πω τίποτα, γιατί στα 100 μέτρα μόνο αν τραγουδάω ακούγομαι... Ίσως. Θέλω να αδιαφορήσει, για να αδιαφορήσω κι εγώ το ίδιο».

Ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι ο άνθρωπος που στήριζε την Βαρβάρα Κίρκη, η πρώην σύντροφός του, Αναστασία Στεφάνοβα, τώρα άλλαξε στάση και θα παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο. «Ακριβώς αυτό έχω μάθει από κάποια φίλη της. Απομακρυνθήκαμε με έναν όχι σωστό τρόπο. Θα μπορούσα να είχε διεκδικήσει τα παιδιά μου, γιατί τα πήρε έτσι αυθαίρετα και χωρίς να το γνωρίζω. Κάποια στιγμή που επικοινωνήσαμε μου ζήτησε κάποια συγγνώμη, γιατί μάθαινε κάποια γεγονότα αναληθή».

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια. Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό, γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης «λύγισε» όταν μίλησε για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι», είπε και πρόσθεσε: «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα».

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον Θέμη Αδαμαντίδη να ζητά συγγνώμη στους δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο, αλλά και προς τους θαυμαστές του.