Η ευχαριστήρια επιστολή:

Ως Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κ.Κ. Πατρών, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του νοσοκομείου ‘’Ο Άγιος Ανδρέας’’ Πατρών για την παραχώρηση αναπηρικού αμαξιδίου στην Υπηρεσία μας, ώστε να καλυφθούν ανάγκες σε μεταγωγές κρατουμένων, όπου είναι απαραίτητο.

Η παράδοση του αμαξιδίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07-07-2022 από τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ.Δημόπουλο Παναγιώτη σε αντιπροσωπεία συναδέλφων μας.
Το εν λόγω αμαξίδιο αποκτήθηκε από πρόγραμμα συλλογής πλαστικών πωμάτων,μια προσπάθεια που βασίζεται σε δύο υγειονομικούς υπαλλήλους του νοσοκομείου με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, τους κυρίους Πετράτο Δημήτριο και Νιάχο Ιωάννη, τραυματιοφορείς στο επάγγελμα, τους οποίους συγχαίρουμε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και τους ευχαριστούμε για τη μεγάλη βοήθεια που μας προσέφεραν.
Επίσης, στην προσπάθεια των εν λόγω κυρίων βασίζεται σε μεγάλο βαθμό η απόκτηση αμαξιδίων, τα οποία εξυπηρετούν ανάγκες του νοσοκομείου.
Εμείς ως Εξωτερική Φρουρά Κ.Κ. Πατρών είμαστε ήδη αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια συλλογής πλαστικών πωμάτων, αφού μετά από σχετικό αίτημα στον Διοικητή της Υπηρεσίας μας, ανταποκρινόμενος άμεσα -και τον ευχαριστούμε πολύ για τα αντανακλαστικά και την ευαισθησία που επέδειξε-, μας επετράπη να τοποθετήσουμε κάδο συλλογής πλαστικών πωμάτων σε χώρο της Υπηρεσίας μας.
Κλείνοντας, προτρέπουμε τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες του νοσοκομείου ‘’Ο Άγιος Ανδρέας΄΄ Πατρών να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, συλλέγοντας πλαστικά πώματα από εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά και να τα ρίχνουν στους κάδους συλλογής πλαστικών πωμάτων στους χώρους του νοσοκομείου.
Ο σκοπός είναι ιερός…