Ο Άγγελος Βρουλάκης του «Σασμού» ήταν ο πρωταγωνιστής του φινάλε της πρώτης σεζόν, αφού η δολοφονία του επισκίασε το τέλος της σειράς, αφήνωντας ένα μεγάλο μυστήριο άλυτο.

Για το τέλος του ήρωα που υπδύθηκε, ο Θανάσης Πατριαρχέας ανέβασε μία ανάρτηση, λέγοντας το δικό του «αντίο» σε τηλεθεατές και συνεργάτες.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πατριαρχέας ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο αποχαιρετά τους συμπρωταγωνιστές του, Δημήτρη Ήμελλο και Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία του δίνει μάλιστα, ένα φιλί στο μάγουλο και του εύχεται «καλή συνέχεια». Στη λεζάντα του βίντεο ο έγραψε: «Μάγκες και μάγκισσες αντίο».

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηθοποιός, υποδύθηκε το παιδί του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη, που γεννήθηκε και δόθηκε για υιοθεσία, όμως ψάχνοντας τις ρίζες του επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του, στην Άνω Ποριά όπου και τελικά βρήκε το θάνατο. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, η δολοφονία του παρέμεινε άλυτη, εντείνοντας την αγωνία των τηλεθεατών για το μυστήριο σχετικά με το ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από τον θάνατό του. Τα στοιχήματα ωστόσο, στα social media ξεκίνησαν ήδη.