Με αφορμή την πρόσφατη δίκη και καταδίκη καθηγητή φυσικής αγωγής για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης απο το ΜΟΔ Λευκάδας, μια ακόμη καταγγελία σχετικά με την συμπεριφορά εκπαιδευτικών στο Αγρίνιο, έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λογαριασμό στο twitter που ανήκει σε νεαρή δικηγόρο από το Αγρίνιο, έγινε μια πολύ σοβαρή δημόσια καταγγελία που χρήζει διερεύνησης και επαλήθευσης.

Σύμφωνα με αυτήν και η ίδια η νεαρή γυναίκα έχει πέσει θύμα παρενόχλησης από εκπαιδευτικό, ενώ σε άλλη ανάρτησή της κάνει λόγο για παρενοχλήσεις από εκπαιδευτικούς, που μάλιστα συζητούσαν μεταξύ τους «ότι με τις ευλογίες της Δευτεροβάθμιας θα έμεναν ατιμώρητοι και συνέχιζαν να παρενοχλούν και να κακοποιούν ανενόχλητοι» την περίοδο 2005 – 2012.

Η γυναίκα, 28 ετών σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα, μετά και την εμφάνιση της Ελευθερίας Ζαπαντιώτη, της Αγρινιώτισσας γυμνάστριας που κατήγγειλε τον προπονητή της, στην τηλεόραση του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όλα δείχνουν πως αυτού του είδους οι καταγγελίες, γυναικών που αποφασίζουν να μιλήσουν χρόνια μετά τις κακοποιήσεις-παρενοχλήσεις που υποστηρίζουν πως δέχτηκαν σε σχολεία του Αγρινίου, θα έχουν συνέχεια…

Πηγή: agriniopress