Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στη Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της  Ανακρίτριας Ναυπλίου για εγκληματική οργάνωση και απάτη.

Συνελήφθη, χθες, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

  • ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών και
  • καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.

Συνελήφθησαν, χθες  το πρωί, στο Αγρίνιο, στη Αμφιλοχία και στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Ακτίου Βόνιτσας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου - Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στον Πύργο,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες,  διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος δύο τσάντες, που περιείχαν προσωπικά έγγραφα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι οι δυο κατηγορούμενοι την 26/06/2022 διέπραξαν μια κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά την οποία αφαίρεσαν έναν φορητό υπολογιστή (laptop), μία φορητή συσκευή αποθηκευτικού χώρου (usb stick), δέκα φιάλες αλκοολούχων ποτών και το χρηματικό ποσό των (20) ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, πέντε άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος  Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε  ποινή φυλάκισης πέντε ετών και δυο μηνών  για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών και υπόθεση ναρκωτικών.