Συνέντευξη παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περίοδο της καραντίνας, αλλά και στον γιο του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, έκανε λόγο για τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τον γιο του.

«Όταν ήμουν μικρός, ο πατέρας μου έλειψε για 5 χρόνια, από δευτέρα δημοτικού μέχρι πρώτη γυμνασίου. Μέσα μου αυτό με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Για αυτό, εγώ με τον γιο μου τον Ηρακλή, είμαι συνέχεια δίπλα του. Θα είμαι απίκο σε ό,τι κι αν χρειαστεί», είπε αρχικά.

«Στην καραντίνα νομίζω πως αν δεν υπήρχε ο Ηρακλής, θα ήμουν με φάρμακα. Το ότι σου απαγορεύουν να κάνεις αυτό που αγαπάς ή να δουλέψεις, σε κάνει να χάνεις τη μισή ζωή σου. Μετά έρχονται άλλα θέματα επιβίωσης. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ άγχος και ξαφνικά βρέθηκα να αγχώνομαι», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που έζησε ο πατέρας του, πριν τον ερχομό του γιου του. «Δύο μήνες πριν γεννηθεί ο γιος μου, ο μπαμπάς μου ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ευτυχώς, επανήλθε και κατάφερε να ζήσει τον Ηρακλή τα δύο πρώτα του χρόνια», δήλωσε.