Δηλώσεις σχετικά με τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καράβα και τον ρόλο του ως κριτής.

«Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω πώς θα είναι και σαν κριτής. Είναι ένα παιδί με μία υπόσταση πολύ συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν και κάτι το ιδιαίτερο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε ο ίδιος για τον διαγωνισμό μοντέλων κι εξήγησε τον λόγο που δεν τη δέχτηκε. «Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM, έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό. Αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον», εξήγησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τέλος, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή, τη νέα κριτή του GNTM που έχει συζητηθεί όσο κανείς τους. «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πολύ», τόνισε και κλείνοντας αναφέρθηκε και στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. «Κακώς είχε δεχτεί να πάει στο GNTM», είπε.