Αρκετό κόσμο έχει από νωρίς το μεσημέρι η πλατεία Όλγας, στην δράση που πραγματοποιεί «Ο Άλλος Άνθρωπος» και η κοινωνική κουζίνα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, έχοντας μεταξύ άλλων μαζί της και τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει γίνει ένα με την κοινωνική κουζίνα, βοηθώντας στα μαγειρέματα που γίνονται στην Αττική,  ενώ ο «Άλλος Άνθρωπος» έχει ξεκινήσει καλοκαιρινή περιοδεία, βγάζοντας την κατσαρόλα του σε διάφορες πόλεις της επικράτειας.

Στην Πάτρα μαγειρεύει στην πλατεία Όλγας, σε μια ημέρα όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει συναυλία απόψε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για να ενισχύσει τις ανάγκες της κοινωνικής κουζίνας.

Στην πλατεία, προφανώς και με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη βρέθηκαν αρκετή εθελοντές και μέλη της κοινωνικής κουζίνας, αλλά και δημοσιογράφοι – τεχνικοί από τοπικά ΜΜΕ που θέλησαν να καλύψουν το γεγονός.

Η κατσαρόλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μαγείρεψε κριθαράκι με λαχανικά και όσοι ήταν στην πλατεία περαστικοί, θαμώνες και άλλοι πήραν το φαγητό τους και το απόλαυσαν όλοι παρέα.

Αυτό άλλωστε είναι και το σκεπτικό της κοινωνικής κουζίνας ο «Άλλος Άνθρωπος» που εκτός από το οτι έχει βοηθήσει δεκάδες οικογένειες στο να έχουν ένα πιάτο φαγητό, φέρνει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, ομάδες και χαρακτήρες, τρώγοντας από κοινού στις πλατείες.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, φορώντας ένα εμπριμέ καλοκαιρινό πουκάμισο, έδειξε άνετος, βοήθησε στο μαγείρεμα, ενώ ο «Άλλος Άνθρωπος»  σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος θα μαγειρεύει από τον Σεπτέμβριο κάθε εβδομάδα στην Πάτρα, ανοίγοντας και πάλι την δράση του στην αχαϊκή πρωτεύουσα.



Ο Μαζωνάκης μαγειρεύει με τον "άλλο άνθρωπο" στην Πάτρα