Έχει συμβεί σε όλους και θα συμβεί και σας αργά ή γρήγορα. Βγήκατε ένα βράδυ, τον/την είδατε εκεί απέναντι και τα χάσατε. Τον/την θέλετε κολασμένα. Εσείς και εκείνος/εκείνη για μια νύχτα. Το επόμενο πρωί λέτε καλημέρα και ο καθένας πίσω στη ζωή του.

Ναι καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στο one night stand.

Κάποτε αποτελούσε ταμπού. Στην εποχή μας, όμως, τέτοιου είδους αναστολές έχουν ξεπεραστεί (ελπίζουμε να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία).

Έτσι αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν σε ανόητους κανόνες και νιώθετε την ανάγκη να εξερευνήσετε περισσότερες από μια επιλογές μέχρι να κατασταλάξετε στον… έναν, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές του in.gr, προκειμένου να κινηθείτε σωστά, να αποφύγετε λάθη, να μην πληγωθείτε και να μην πληγώσετε κανέναν.

Πάνω απ’ όλα προέχει η ασφάλεια

Και όχι δεν μιλάμε μόνο για το προφυλακτικό. Αυτό έτσι κι αλλιώς πρέπει να το έχετε πάντα μαζί σας. Όταν λέμε «ασφάλεια» εννοούμε πως το one night stand γίνεται με ένα εντελώς άγνωστο άτομο και γι’ αυτό πρέπει τουλάχιστον ένας φίλος σου να ξέρει που βρίσκεσαι.

Ξέρετε τι πάτε να κάνετε γι’ αυτό να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας

Εδώ πάτε να κάνεις σεξ και όχι να βρείτε το άλλο σας μισό… Εάν δεν σας πάρει ξανά τηλέφωνο μην ψάξετε να βρείτε ευκαιρία για να νιώσετε ενοχές. Θέλετε να το διασκεδάσετε; Κάντε το χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις! Διαφορετικά μην το κάνετε καθόλου.

Μην το κάνετε μεθυσμένοι

Μπορεί να πιείτε λίγο παραπάνω για να πάρετε θάρρος και να χαλαρώσετε, εάν όμως το παρακάνετε τότε μπορεί να έχουμε απρόοπτα. Συν τοις άλλοις άμα δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται τότε και το σεξ θα είναι χάλια. Και δεν θα θέλει να θυμάται κανείς αυτή τη νύχτα.

Μετά το σεξ… λέμε «αντίο»

Το ξαναλέμε. Μετά το σεξ φεύγουμε γρήγορα! Έτσι γλυτώνετε το πρωί τις δυσάρεστες εκπλήξεις, επειδή αλλιώς φαντάζουν το πρωινό μαζί του/της.

Μην ξεχάσετε τίποτα πίσω γιατί δύσκολα θα το ξαναβρείτε

Πολλοί είναι αυτοί που… έχουν έχουν κλάψει αλυσίδες ή ρολόγια ακόμα και το εσώρουχο τους που άφησαν σε κάποια κρεβατοκάμαρα και δεν τα ξαναπήραν ποτέ.

Μην το πάτε παραπέρα

Πρέπει να είναι τα πάντα ιδανικά για να γίνει αυτό. Και αν, λέμε αν, ξυπνήσετε το πρωί μαζί και είναι όλα άνετα, μη βιαστείτε να σοβαρέψεις την κουβέντα απότομα. Τότε μπορεί να γίνουν τα πράγματα τρομερά αμήχανα. Εάν είναι αυτό το one night stand να περάσει σε άλλο επίπεδο, θα γίνει από μόνο του χωρίς να προσπαθήσετε καν.