Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συζήτησε για την επαγγελματική της ζωή, το #MeToo, αλλά και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και χρόνια, κάθε χρονιά μου γίνεται και μια πρόταση για παρουσίαση. Στο Masked Singer πέρασα υπέροχα και το λέω με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν κι εκείνοι. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους. Πέρασα υπέροχα και θα μείνω σε αυτό», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη. «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας. Όλοι χρειαζόμαστε μια λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση πρέπει να έρθει από τους καταγγέλοντες και μετά, από όλους τους υπόλοιπους», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης. Όπως ανέφερε, της έχει τύχει ένα παρόμοιο συμβάν, όμως δεν κινήθηκε νομικά.

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα τότε στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά φυσικά, τα έχω πει και στον σύζυγό μου και μάλιστα, εκείνος έχει βρεθεί και τετ-α-τετ μαζί του. Η συμπεριφορά του ήταν σοβαρή», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.