Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Πετεβή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το τέλος των Άγριων Μελισσών, αλλά και τα μηνύματα που λάμβανε για το ειδύλλιο μεταξύ της Πηνελόπης και του Μελέτη.

«Το τέλος των Άγριων Μελισσών είναι το τέλος μιας εποχής. Είμαστε όλοι πάρα πολύ κουρασμένοι, μετά από τρία χρόνια καθημερινό, είναι δύσκολο. Είναι κάπως σοκαριστικό και υπάρχει μια μελαγχολία. Είναι πολύ δύσκολος ο αποχαιρετισμός. Οι Άγριες Μέλισσες μου έδωσαν ακόμα μια οικογένεια, καλλιτεχνική», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή.

Η Μαρία Πετεβή είπε για τον απαγορευμένο έρωτα μεταξύ Πηνελόπης και Μελέτη: «Υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις για το ρόλο μου. Κάπως με ξένισε αυτό γιατί ήταν πολύ προσωπικές, λες και ήταν αλήθεια όλο αυτό. Μου έστελναν πολλά μηνύματα στα social media άνθρωποι με παρόμοιες ιστορίες και μη επιτρεπτές σχέσεις. Απαντούσα “σ ευχαριστώ που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μου”».

Η Μαρία Πετεβή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιφιγένεια» η οποία θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 19 και 20 Αυγούστου.