Στη σύλληψη ενός 53χρονου προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε 13χρονη και μάλιστα εντός της οικίας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του δήμου Θερμαϊκού και ο 53χρονος είναι ο πατριός της φίλης της 13χρονης η οποία πήγε να μείνει στο σπίτι τους. Ο συλληφθείς φέρεται να προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της ανήλικης αλλά και να της εξιστόρησε γεγονότα ερωτικού περιεχομένου.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν χθες (04 07-2022) 53χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία του πατέρα ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς εντός οικίας του σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού, στην οποία φιλοξενείτο η ανήλικη, προέβη σε χειρονομίες σε βάρος της, εξιστορώντας γεγονότα ερωτικού περιεχομένου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.