Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για απόπειρα κλοπής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματική βλάβη

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το μεσημέρι, απείλησε ημεδαπό άνδρα, προκαλώντας φθορές σε όχημα του, ενώ παράλληλα προκάλεσε σωματικές βλάβες σε μια 16χρονη.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν (25,3) γραμμάρια φυτικά αποσπάσματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα είχε διοργανώσει στην οικία της κοινωνική εκδήλωση – γλέντι, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα,συνδεδεμένο με ηχεία, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε σταθμεύσει φορτηγό αυτοκίνητο σε εξωτερικό χώρο της οικίας του και είχε θέσει σε λειτουργία το ραδιόφωνο αναπαράγοντας μουσική σε υψηλή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.