Τι κόσμος ήταν αυτός στο γήπεδο του Πανιωνίου! Οι εκτιμήσεις μιλούν για πάνω από 20.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για μία μουσική εκδήλωση. 

Χαμός με τις κερκίδες να είναι γεμάτες από κόσμο και το ίδιο ο αγωνιστικός χώρος. Βλέποντας τις εικόνες που ανέβηκαν στα social media θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μία συναυλία από κάποιον μεγάλο μουσικό σταρ του εξωτερικού που γέμισε στην κυριολεξία ένα στάδιο σαν και αυτό της Νέας Σμύρνης.

Κι όμως δεν πρόκειται για τη συναυλία κάποιου μεγάλου καλλιτέχνη που ήρθε από το εξωτερικό. Πρόκειται για τη συναυλία ενός εξίσου μεγάλου καλλιτέχνη που όμως ζει στην Ελλάδα και με τη μουσική του, αλλά κυρίως τα τραγούδια και τους στίχους του, έχει κατακτήσει την νεολαία.

Έστω και αν τα τραγούδια του δεν θεωρούνται εμπορικά και η μουσική του δεν παίζεται από τα ραδιόφωνα. Η συναυλία που γέμισε ένα ολόκληρο γήπεδο, χωρίς να πέφτει καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες ήταν αυτή του Έλληνα ράπερ Λεξ, ενός καλλιτέχνη που ασφαλώς δεν έχει καμία σχέση με την τραπ.

Γιατί άλλο η τραπ και άλλο η ραπ. Και στη συναυλία του Λεξ βρέθηκαν μεταξύ άλλων και αρκετοί Πατρινοί. Υπάρχει ελπίδα λοιπόν τόσο για την ελληνική ραπ όσο και γενικότερα για την ελληνική μουσική σκηνή.