Πολλά γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το τι θα κάνει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά. Θα εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1 μετά από εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας, θα μετακινηθεί στο Star, ή θα μετακομίσει στο Φάληρο, στον ΣΚΑΪ, για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του 9-12;

Η παρουσιάστρια τηρεί σιγήν ιχθύος και τα σχέδιά της θα αποκαλυφθούν μετά τις 8 Ιουλίου, όπου το Πρωινό θα ρίξει αυλαία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 4/7, η Φαίη Σκορδά βρέθηκε μαζί με τους συνεργάτες της στην κουζίνα, δοκιμάζοντας τη συνταγή με ζυμαρικά που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν ο γνωστός σεφ έβαλε κάτι πικάντικο μέσα, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να το αρνείται.

Και τότε ήρθε η απάντηση για την… τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση σχετικά με όσα διαβάζει για τα επαγγελματικά της.

«Καλά εγώ δεν είμαι και στα πολύ καλά μου αυτές τις ημέρες. Βλέπω sites, βλέπω αυτά και λέω “ρε παιδιά…”, δεν ξέρω κι εγώ που είμαι και τι κάνω» ανέφερε η Φαίη Σκορδά, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να της λέει πως κανονικά θα έπρεπε να έχει τρελαθεί.

«Κάθομαι έτσι, κοιτάζω το ταβάνι και λέω τι γίνεται; Δεν ήθελα να σχολιάσεις… Το βρίσκετε πικάντικο;» συνέχισε η Φαίη Σκορδά.