Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων με την Αστραπή να κατακτά δύο χρυσά μετάλλια, με την Δέσποινα Πάντου στα 46 κιλά και τον Απόστολο Παναγόπουλο στα -49 κιλά.

Στην κορυφή του βάθρου ανέβηκε μετά από τέσσερις πολύ δυνατούς αγώνες, η Δέσποινα Πάντου, στους οποίους στέφθηκε νικήτρια. Το πάθος της για την νίκη και η συνεργασία της με τον προπονητή της ήταν οι παράγοντες που της χάρισαν αυτή την διάκριση.

Πλέον ως μέλος της εθνικής ομάδας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας τον Αύγουστο (2/5-8).

Ο Απόστολος Παναγόπουλος πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Παίδων (-49) και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα και το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας (28-31/7).

Μετά από έναν νικηφόρο αγώνα η Ελένη Πάντου ηττήθηκε σε ένα δύσκολο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή και βελτιωμένη και έδειξε ότι στο μέλλον θα κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας (Βαμβακάς Δημήτρης, Μπακλέση Βασιλική, Οκτάρα Χαρά, Καρνέζης Νίκος και Βελισσάρης Κωνσταντίνος) αν και προσπάθησαν δίνοντας όλον τους τον εαυτό δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πρώτο τους αγώνα, ενώ πολλοί από αυτούς ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους.


Οι προπονητές της ομάδας Χρήστος - Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, είναι περήφανοι για τις επιτυχίες και υπόσχονται πολύ μεγαλύτερες διακρίσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις επιτυχίες είχαν οι δάσκαλοι της Αστραπής και το τεχνικό τιμ, ο Χρήστος Αντωνακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, ο Γιάννης Τσάκωνας και ο Σταύρος Κούτσης.

Εξέχουσας σημασίας σε όλες αυτές τις διακρίσεις ήταν και ο ρόλος της συμβούλου διατροφής, Μαρία – Χριστίνα Κιουτσούκου που βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρει η Αστραπή τα δύο αυτά χρυσά μετάλλια.