Φέτος βλέπαμε την Παρθένα Χοροζίδου στην κωμική σειρά του ALPHA «Άσε μας ρε μαμά» να υποδύεται τη φοβερή και τρομερή Όλγα από τη Ρωσία.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όσα θα δούμε μέχρι το φινάλε αλλά και για τις ερμηνείες που την συγκινούν στην καλοκαιρινή επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;;;» στο θέατρο Άλσος.

Πώς περάσατε αυτήν τη σεζόν , παρέα με την Όλγα στο «Άσε μας, ρε μαμά»;

Ήταν μια ευτυχής συγκυρία. Ήμασταν καμιά πενηνταριά άνθρωποι με αγαπημένους συναδέλφους και πολλά νέα παιδιά, οπότε πήγαινες στη δουλειά και δεν ήθελες να φύγεις. Φοβερή παραγωγή.

Ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα με την Tanweer και τους βγάζω το καπέλο. Οι φροντιστές, οι τεχνικοί, τα παιδιά της παραγωγής είναι όλοι φιλότιμοι και αυτό τον ηθοποιό τον κάνει λίγο να ξενοιάζει. Έχουμε κι εμείς ζόρικη δουλειά. Μπορεί να μη φαίνεται, αλλά είναι. Άμα είσαι σε ένα περιβάλλον που σε περιποιείται, ανθίζεις.

Πώς είδε η Όλγα την πρόταση γάμου από τον Σωτήρη;

Την παίδεψε λίγο γιατί δεν μπορούσε να αποφασίσει αν θα το έλεγε στο παιδί του, αλλά η κόρη του τον ξάφνιασε και ήταν πολύ ωραίο που ήταν δίπλα στον μπαμπά της όταν έγινε η πρόταση. Είναι ωραίος ο γάμος τους.

Τι θα δούμε μέχρι το φινάλε;

Η Όλγα έχει ανοίξει τα φτερά της σε μια άλλη καριέρα, αλλά δεν αφήνει την οικογένεια και σε αυτό ταιριάζω μαζί της. Η κυρία Ρωξάνη και τα παιδιά της είναι για την Όλγα οικογένεια και παράλληλα θα έχει τον άντρα της και την καριέρα της.

Ξεκινήσατε στο Άλσος, στην επιθεώρηση «Τι ζούμε, ρε;;;». Ποια θέματα θίγετε στην παράσταση;

Έχουμε και πολιτικά θέματα και θέματα της καθημερινότητας. Έχει ψάξει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και έχει βρει πολλούς χαρακτήρες, οπότε η παράστασή μας αφορά όλο τον κόσμο.

Είναι «ύπουλη» η γραφή της καμιά φορά, σε καταλαμβάνει εξαπίνης και σε συγκινεί, σε κάνει να γελάσεις αυθόρμητα. Εμείς οι ηθοποιοί βλέπουμε τους συναδέλφους μας και ζηλεύουμε τα κείμενά τους. Ο Φωκάς Ευαγγελινός, επίσης, είναι ένας... μάγος, που έρχεται και σου λύνει όποιο πρόβλημα έχεις.

Ως θεατής λοιπόν, βλέποντας τα νούμερα των συναδέλφων σας, σε ποια σημεία γελάτε ή συγκινείστε περισσότερο;

Μια μέρα στην πρόβα ήταν η κυρία Κοκκίδου στη σκηνή και με παρέσυρε τόσο πολύ που ανατρίχιασα. Όταν ερμήνευσε και το τραγούδι της, συγκινήθηκα πολύ και της είπα ότι το νούμερό της θα αφήσει εποχή. Ζήλεψα με με την καλή έννοια.

Άλλος που ζήλεψα πολύ είναι ο Αντώνης Λουδάρος, που με την αθωότητα και τη γλυκύτητά του υποδύεται μια αρρωστοφοβική γυναίκα. Επίσης, τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος έχει ένα πολύ ωραίο μουσικό κείμενο. Όλα τα νούμερα είναι ξεχωριστά, θα το διαπιστώσουν όσοι έρθουν να μας δουν.

Μπορεί να γίνει μια αναβίωση των θεατρικών σκηνών στην καλοκαιρινή Αθήνα, με δεδομένο ότι παλιότερα υπήρχαν πολλά θέατρα που πλέον δεν λειτουργούν;

Οι παραγωγοί μας, ο Ηλίας Μαροσούλης με τον Άγγελο Κοτταρίδη, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και καθάρισαν την περιοχή στα Άλσος. Πριν από λίγες ημέρες κάναμε μια φωτογράφιση σε ένα ξενοδοχείο εδώ κοντά και βλέπαμε τα ερείπια του Παρκ. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τω δικών μας παραγωγών.

Πηγή:7ΜέρεςTV