Το Δ.Σ. του ΕΣΥΝ Πάτρας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους εργαζόμενους του Δήμου, που ανταποκρίθηκαν ανιδιοτελώς, με ιδιαίτερη ευαισθησία και προθυμία στο κάλεσμα που απευθύναμε, προκειμένου να στήσουμε την απαραίτητη  υποδομή στο Νότιο Πάρκο της πόλης για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων του 2ήμερου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ στις  25 και 26 Ιουνίου.

Κάτω από υψηλές θερμοκρασίες και σε μη εργάσιμη ημέρα  (Σάββατο), ανέλαβαν το στήσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους αγώνες μπάσκετ και πυγμαχίας, που έγιναν και τις 2 ημέρες και φρόντισαν για όλα τα αναγκαία, προκειμένου να γίνει άρτια οργάνωση του χώρου και να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για όσους παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις. 

Η βοήθειά τους ήταν καθοριστική για εμάς, γιατί εκτός των άλλων οργανώσαμε ένα Φεστιβάλ χωρίς χρηματοδότηση ή κάποια χορηγία. Είναι γνωστό, πως το ΕΣΥΝ είναι εθελοντική οργάνωση που δεν χρηματοδοτείται από κάποιον φορέα. Στηρίζεται οικονομικά στη συνδρομή των μελών και φίλων του.