Ένα χάλκινο μετάλλιο είναι ο απολογισμός της Δύναμης Πατρών από τη συμμετοχή της στο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, που διεξήχθησαν στη Χαλκίδα το τετραήμερο 30/6-1/7 και 2-3/7 αντίστοιχα.

Η Παναγοπούλου Ειρήνη επιστρέφει με το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας +68kg του πανελληνίου πρωταθλήματος, χάνοντας τη δεύτερη θέση και την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σόφιας σε έναν αμφίρροπο αγώνα που κρίθηκε τελικά στις επαφές.

Παρά τη γλυκόπικρη γεύση η αθλήτρια του συλλόγου απέδειξε για ακόμα μια φορά την αγωνιστικότητα και το υψηλό της επίπεδο,ενώ πριμοδοτήθηκε με μοριοδότηση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.
Δυνατές εμφανίσεις και από τους αθλητές της Δύναμης, Πανόπουλο Νίκο στην κατηγορία -53kg Παίδων και Σπατιώτη Ελένη στην κατηγορία -68kg Νεανίδων.

Τέλος, ένας σοβαρός τραυματισμός της αθλήτριας Παναγοπούλου Θεοδώρας η οποία είναι η αδιαμφισβήτητη κυρίαρχος της κατηγορίας +59kg κορασίδων δεν επέτρεψε τη συμμετοχή της στο προκριματικό πρωτάθλημα, στερώντας έτσι από τη Δύναμη μια ακόμα πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στη Σόφια, με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Θυμίζουμε την πρόκριση της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα αποτελέσει τον επόμενο στόχο μετά την πλήρη ανάρρωση της, με το μεγάλο προπονητικό σεμινάριο Patras Taekwondo Seminar το ερχόμενο τριήμερο
8-9-10 Ιουλίου να είναι ο επόμενος σταθμός στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό.