Μετά από τόσα χρόνια οι απόφοιτοι του 11ου Λυκείου Πατρών, της γενιάς του 1994 βρέθηκαν ξανά μαζί.

Σε ένα reunion που είχαν πολλά να θυμηθούν και έγινε στον μοναδικό χώρο του Santa Rosa, στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.  

Οι παλιοί συμμαθητές που πλέον έχουν κάνει τις δικές τους οικογένειες, ακολουθώντας ο καθένας τον δικό του επαγγελματικό δρόμο, είπαν για τα πολύ παλιά, νοστάλγησαν τα μαθητικά τους χρόνια, είπαν όμως και για τα πρόσφατα, τα νέα τους, αλλά και για άλλα θέματα που τους απασχολούν.

Προπάντων πέρασαν καλά και διασκέδασαν και αυτό είναι που μετράει. Αναμεσά στους παλιούς συμμαθητές, πολιτικοί μηχανικοί, τραπεζικοί υπάλληλοι, προπονητές μπάσκετ, λιμενικοί, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, καθηγητές πανεπιστημίου, άνθρωποι από διάφορα επαγγέλματα και κλάδους που μπορεί να προχώρησαν σε διαφορετικούς ο δρόμους πλέον όμως τους ενώνουν τόσο από τα παλιά.

Το reunion το διοργάνωσε εξαιρετικά ο Σπύρος Ανέσης, η ψυχή της παρέας, ο άνθρωπος που πάντα προσπαθεί να τους κάνει να ανταμώνουν αλλά και ο Γιάννης -Χάννα Ατάλλας που βοηθάει να πετύχει οργανωτικά το όλο εγχείρημα.

Γιατί οι παρέες είναι αυτές που κτίζουν το μέλλον και όλα τα ωραία ξεκινάνε από τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια.