Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη, αλλά και για το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Όταν ήρθα στην Αθήνα υπήρχαν δυσκολίες, αλλά είχα την φορά της νιότης, είχα πάρει λάθος λεωφορείο και μιλούσα με τον πατερά μου κι έκλαιγα. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης κάνει και σέξι φωτογραφήσεις, δεν το έχω ξανατολμήσει, αυτό δείχνει ότι είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Κάποιοι με προσέγγιζαν με χυδαίο τρόπο, ήταν παραβατικές συμπεριφορές.

Έβαλα μίνι σε μεγάλη ηλικία, παλιότερα έδειχνες “διαθέσιμη” αν έδειχνες τα πόδια σου, ήταν τραγικό. Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Η Σοφία Παυλίδου απάντησε στη συνέχεια για το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Κλείνοντας, η Σοφία Παυλίδου αναφέρθηκε στους γιους της, αλλά και στο διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σιγουρά πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά επειδή έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο, δεν τους επηρέασε υπερβολικά αρνητικά».