Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε, προχθές, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ένας 17χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό, έκλεψαν τρεις μαθητές 13 και 14 ετών στην Καισαριανή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ένας 17χρονος σεσημασμένος όπως αναφέρουν οι Αρχές καθώς έδινε το παρόν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για διάφορα αδικήματα που έχει διαπράξει στο παρελθόν, μαζί με με ακόμη έναν συνεργό, απείλησαν με μαχαίρι τρεις μαθητές 13 και 14 ετών σε ένα γυμνάσιο της περιοχής της Καισαριανής, το βράδυ της Τετάρτης. Οι δύο δράστες απέσπασαν από τους τρεις μαθητές, τα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και τα λιγοστά χρήματα που είχαν πάνω τους.

Συνελήφθη ο 17χρονος στην Καισαριανή -Αναζητείται ο συνεργός του

Υπήρξε λεκτική και σωματική βία και κάποια σπρωξίματα, ώστε να πειστούν οι τρεις ανήλικοι να δώσουν τα πράγματα τους. Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος με τον φίλο του εξαφανίστηκαν, ενώ οι ανήλικοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τους γονείς τους και έδωσαν κατάθεση για το περιστατικό.

Μετά από λίγη ώρα, το βράδυ της Τετάρτης, ο 17χρονος εντοπίστηκε κοντά στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ ο συνεργός του αναζητείται.