Τέσσερα νέα στοιχεία έχουν ενταχθεί στη δικογραφία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Τα στοιχεία αυτά σχετίζονται με την Τζωρτζίνα με την υπόθεση-θρίλερ να βαίνει προς το τέλος της.

Άλλωστε, αύριο, Πέμπτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας καθώς η εισαγγελία απέστειλε κλήση σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Σύμφωνα λοιπόν, με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το πρώτο στοιχείο που μπαίνει στη δικογραφία είναι η 52 σελίδων έκθεση της παιδοψυχολόγου, που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας ενώ στη συνέχεια, πραγματοποίησε οκτώ συναντήσεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τη μητέρα της και προσεγγίζει τον πατέρα της. Επιπλέον, ενώ ζωγράφιζε πάντα χρησιμοποιώντας χρώματα, η τελευταία ζωγραφιά της έγινε μόνο στυλό, κάτι που είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του παιδιού ενώ το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, στην οποία γράφει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό» και δείχνει τρεις αγγέλους σε κύκλους.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ρωτήθηκε δύο φορές η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη συγκεκριμένη ζωγραφιά, με την 33χρονη να απαντά αρχικά πως η Τζωρτζίνα την έκανε μια μέρα μετά τον θάνατο της Ίριδας και όταν ξαναρωτήθηκε, όμως, είπε πως την έκανε τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, όταν ήταν παρούσα σε καβγάδες των γονιών της.

Η γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο

Το δεύτερο από τα τέσσερα στοιχεία είναι μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο Νοσοκομείο, ο οποίος εξέτασε και την Τζωρτζίνα και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επισημαίνει ότι τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα που να εξηγεί τους θανάτους τους.

Τα SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Το τρίτο στοιχείο που φέρεται να εντάχθηκε στη δικογραφία είναι οι συνομιλίες, με SMS, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που αντήλλαξαν εκείνο το διάστημα.

Τα αποτελέσματα τεστ DNA της Τζωρτζίνας

Τέλος, φέρεται να εντάχθηκαν στη δικογραφία τα αποτελέσματα τεστ DNA της Τζωρτζίνας, καθώς είχαν υπάρξει αμφιβολίες για την πατρότητα της 9χρονης, από τα οποία επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.