Συνέντευξη παραχώρησε ο Ιωάννης Παπαζήσης κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην απότομη δημοσιότητα που κέρδισε, μετά την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» και το πώς τη διαχειρίστηκε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» και αρχικά, δήλωσε πως δεν χάρηκε καθόλου με την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε.

«Δεν τη διαχειρίστηκα καθόλου καλά τη δημοσιότητα, για να είμαι ειλικρινής, την διαχειρίστηκα σε λάθος χώρα. Το έζησα πολύ αγγλικά ή και αμερικάνικα. Ήμουν πολύ πιο εκδηλωτικός από αυτό που έπρεπε», είπε αρχικά.

«Ήμουν μεγάλος φαν του Χόλιγουντ, αγαπούσα πολύ αυτό που έκαναν και τα βραβεία τους και νόμιζα ότι ζούσα το δικό μου Χόλιγουντ. Αυτά στην ελληνική πραγματικότητα δεν υπήρχαν. Θεωρώ πως δεν διαχειρίστηκα σωστά τη δημοσιότητα, όχι την επιτυχία», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σοβαροφάνεια που χαρακτηρίζει ορισμένους καλλιτέχνες και δήλωσε, πως είναι ένα στοιχείο που δεν του αρέσει καθόλου.

«Δεν ξέρω αν μου κόστισε, αλλά ξέρω ότι ένα πολύ ισχυρό όπλο στην ελληνική κοινωνία είναι η σοβαροφάνεια. Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι σοβαροφανής, είτε στην τηλεόραση, είτε στον κόσμο, ο απέναντι τον παίρνει κι αυτός στα σοβαρά και ας είναι ένας βλάκας και μισός. Εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ αυτό το πράγμα, ήθελα να είμαι ευφυής και όχι σοβαροφανής», δήλωσε ο ηθοποιός.