Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι. Κατά τη διάρκεια μια απολαυστικής τηλεοπτικής συνάντησης με τον Νίκο Μουτσινά, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης για εκείνον.

«Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δάντης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είπε στον Νίκο Μουτσινά: «Κάτι άκουσα. Εκκρεμεί μια μήνυση εναντίον μου από τον Χρήστο Δάντη; Κάτι τέτοιο άκουσα. Σου έχω νέο. Όταν ήμουν με την Βρισηίδα που ήταν κοντά με την Ασημίνα και που ήρθα κι εγώ πιο κοντά με τα κορίτσια, υποσχέθηκα σε αυτά τα δύο κορίτσια ότι όταν βγούμε από το παιχνίδι θα πάμε κάπου έξω για ένα ωραίο δείπνο με τον Χρήστο Δάντη να γνωριστούμε.

Προτείνω να είμαστε εμείς με τα κορίτσια και τον Δάντη στο δείπνο αυτό και να περνάμε ωραία λέγοντας τις ιστορίες μας και στο δίπλα τραπέζι να φέρουμε τους δικηγόρους να τα βρούνε».

«Ο νικητής του Survivorα θα είναι ή ο Χρήστος Δάντης ή η Μαρία Αντωνά ή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Σπύρος Μαρτίκας.