Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ένας άντρας «μπούκαρε» κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια, μέσα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το πρωί όταν ο μεσήλικας άνδρας, έφτασε με το αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, μπήκε από την κεντρική είσοδο με την καραμπίνα στα χέρια και πλησίασε τους εργαζομένους. Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας, αμέσως άρχισε να προχωράει μέσα στον χώρο και να ρωτάει «πού είναι ο υπεύθυνος».

«Ειδοποίησαμε την Άμεση Δράση και πολύ γρήγορα έφτασαν στο μαγαζί περίπου 30 αστυνομικοί. Μόλις τους είδε ο τύπος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση. Δεν είχε σκοπό την ληστεία, δεν ξέρουμε τι ήθελε», ανέφεραν στο protothema.gr.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο άνδρας είναι άγνωστος στο προσωπικό και τους υπεύθυνους της επιχείρησης και δεν μπορούν να καταλάβουν για ποιον λόγο προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

«Δεν τον ξέρει κανείς, δεν τον είχαμε ξανά δει αυτόν τον άνδρα στην επιχείρηση. Δεν ζήτησε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα. Σημασία έχει ότι δεν τραυματίστηκε κάνεις. Τρομαξαμε πολύ αλλά όλα καλά, ευτυχώς έφτασε πολύ γρήγορα η αστυνομία», είπαν.