Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τη ζωή του, την πίστη του στο Θεό, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την κόρη του.

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος» και στη συνέχεια ανέφερε:

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δεν θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Αναφορικά με τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, ο Κώστας Αποστολάκης είπε: «Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο. Στο θέατρο έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές δωρεάν στις αρχές της καριέρας μου. Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα ζουν τις οικογένειες τους από το θέατρο».

Τέλος, στη συνέντευξη μίλησε και για την κόρη του, αλλά και το γιατί δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε ένα δεύτερο γάμο, λέγοντας: «Η κόρη μου είναι 10 ετών, δε θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά θαυμάζει με τον τρόπο της, το χαίρεται, δεν το λέει από μόνη της στο σχολείο για εμένα», είπε χαρακτηριστική ενώ εξήγησε ότι: «Επειδή δε συνεχίστηκε ο γάμος μου, με εμπόδισε να κάνω έναν άλλο. Η συνταγή είναι να κατακτήσει το ζευγάρι την αδικία, οποίος θέλει να έχει δίκιο θα είναι μόνος».