Προς το μεγάλο φινάλε οδεύουν οι Αγριες Μέλισσες, μετά από τρεις σεζόν. Η εξαιρετικά πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ρίχνει αυλαία την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Ποιο θα είναι όμως το τέλος των Άγριων Μελισσών;

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες στο MYtv, η Σοφία Τσίρκα, η Ελένη με τον Δούκα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα. Οι δυο τους ομολογούν για πρώτη φορά αλήθειες που πονάνε και ο καθένας κάνει τον απολογισμό του. Οι ώρες περνούν και ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται για τον Σέργιο, πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, θύμα ή θύτης; Για πρώτη φορά σκέφτεται πως ίσως πράγματι οι αδελφές Σταμίρη προσπαθούσαν να σωθούν από εκείνον και φέρνει στο νου της όσα μεσολάβησαν από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα. Για εκείνον θυσιάστηκε και έβαψε τα χέρια της με αίμα δίνοντας εντολές που κόστισαν ζωές ανθρώπων αλλά και σχέσεις ζωής.

Ταυτόχρονα, η Πηνελόπη απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Από την άλλη, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας, έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από την άγρια συμπλοκή στο βουνό, βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη. Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση όμως είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος.

Ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Ακύλας θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν διαπράξει στις Άγριες Μέλισσες και η λύτρωση για τα θύματά τους θα έρθει σύντομα. Οι αδελφές Σταμίρη θα καταφέρουν να ζήσουν πια ευτυχισμένες με τα παιδιά τους και τους άντρες που τις αγάπησαν. Και το Διαφάνι γυρίζει σελίδα και περιμένει πιο αισιόδοξες και χαρούμενες ημέρες.