Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Κρίστιαν Μπέιλ να υποδυθεί ξανά τον Μπάτμαν, αλλά όπως είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του, έχει έναν όρο για να το κάνει. Αυτός δεν είναι άλλος από την επιθυμία του να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Κρίστοφερ Νόλαν.

«Είχα μια συμφωνία με τον Κρις Νόλαν», δήλωσε. «Είπαμε, "Κοίτα, ας κάνουμε τρεις ταινίες, αν είμαστε αρκετά τυχεροί να το καταφέρουμε. Και μετά ας φύγουμε. Ας μην παραμείνουμε πολύ". Στο μυαλό μου, θα ήταν κάτι αν ο Κρις Νόλαν έλεγε ποτέ στον εαυτό του: "Ξέρεις κάτι, έχω μια άλλη ιστορία να πω". Και αν επιθυμούσε να αφηγηθεί αυτή την ιστορία μαζί μου, θα ήμουν μέσα».

Υπενθυμίζεται, ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύθηκε τον ομώνυμο ρόλο στην τριλογία «Dark Knight» από το 2005 έως το 2012. Η τριλογία του Νόλαν ξεκίνησε το 2005, ενώ ακολούθησε το «The Dark Knight» το 2008 και το «The Dark Knight Rises» το 2012.

Μπεν Άφλεκ και Ρόμπερτ Πάτινσον έχουν ντυθεί αμφότεροι με την κάπα του Μπάτμαν για να υποδυθούν τον θρυλικό ρόλο. Είναι χαρακτηριστικο, ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ παραδέχτηκε πως δεν έχει δει ακόμα τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο «The Batman», αλλά όπως είπε στο Variety, «σκοπεύει να το δει».

Ο Κρίστιαν Μπέιλ επιβεβαίωσε στο δημοσίευμα ότι δεν έχει συζητηθεί ακόμη κάποια... «τέταρτη δόση», ενώ σύντομα το κοινό θα το απολάυσει σε ένα άλλο σύμπαν. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία «Thor: Love and Thunder» της Marvel , η οποία κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου. Στα teaser για την ταινία δράσης που κυκλοφόρησαν τον Μάιο, ο ηθοποιός έδειχνε αγνώριστος, έχοντας έντονο μακιγιάζ και διάφορα προσθετικά.