Τίποτα δεν φαίνεται να γνωρίζει ο Μάριος Αθανασίου για όσα ακούγονται σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της πρώην συζύγου του, Μαρίας Σολωμού, με τον Mente Fuerte. Αυτό τουλάχιστον έδειξε με την αντίδρασή του, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον νέο σύντροφο της ηθοποιού, με την οποία ο ίδιος έχει αποκτήσει έναν γιο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός είχε να κάνει με τη φημολογούμενη αυτή σχέση.

Ο ηθοποιός έδειξε να μη γνωρίζει τίποτα από την αντίδρασή του και μάλιστα θέλησε να μάθει ποιος είναι ο Mente Fuerte. «Συγγνώμη, δεν κατάλαβα τι μου λες! Δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Να είναι καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι. Τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι καλό παιδί;», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ούτε ο τράπερ ούτε η ηθοποιός δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αν είναι μαζί. Τις φήμες της σχέσης του πυροδότησε μία φωτογραφία που ανέβηκε από τον προσωπικό λογαριασμό του Mente Fuerte στο Instagram, με τον ίδιο να κρατά αγκαλιά τη Μαρία Σολωμού, η οποία ήταν topless.