Πριν λίγες ημέρες μέσω μιας ανάρτησής της στο instagram η Super Κική αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι το οποίο μάλιστα πρόκειται να μεγαλώσει μόνη της μιας και με τον άνθρωπο που ήταν ζευγάρι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποκαλύπτει το παρασκήνιο του χωρισμού της γνωστής influencer από τον πρώην σύντροφό της.

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί. Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν.

Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.