Στο εδώλιο ο οδηγός ταξί που παρέσυρε αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ηράκλειο,την περασμένη Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα καθίσει ο οδηγός ταξί ο οποίος τραυμάτισε με το όχημα του αστυνομικό, για να αποφύγει τον έλεγχο, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο 66χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της βίας κατά υπαλλήλων και της άγρας πελατών.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης. Ο 66χρονος οδηγός ταξί στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, παρέσυρε με το όχημα του έναν αστυνομικό.
Καταδικαστέα η συμπεριφορά του σύμφωνα με τον Σύλλογο Ιδιόκτητων Ταξί Ηρακλείου

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιδιόκτητων Ταξί Ηρακλείου καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ τονίζουν ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και δεν αντιπροσωπεύσει τον κλάδο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που έλαβε χώρα στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Ηρακλείου, θα το χαρακτηρίζαμε μεμονωμένο, ατυχές και σίγουρα μας λυπεί. Σε καμία περίπτωση, δεν αντιπροσωπεύει τον κλάδο και τον επαγγελματία οδηγό ταξί.

Με γνώμονα την ασφαλέστερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, καθημερινά οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή, η ελληνική αστυνομία, που καταβάλει τα μέγιστα για να επιτευχθούν όλα αυτά, και ακόμα περισσότερο στην πάταξη της τεράστιας κι υποκλοπής μεταφορικού έργου , οι σχέσεις κι η συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου μας και της Αστυνομίας είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Από την άλλη μεριά, παρουσιάζονται φαινόμενα από συναδέλφους, που αμβλύνουν και δεν βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των εργασιών μας».