Το Περιοδικό & Οι Εκδόσεις Μετρονόμος με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων σας προσκαλούν στην παρουσίαση του δίσκου του συνθέτη Νίκου Μπαλή με τίτλο «Δρόμος ... Ανατολικά της Δύσης» την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 21.30 στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ζωντανά οι ερμηνευτές του δίσκου Θανάσης Χουλιαράς, Μαρία Ρούτση και Δάφνη Ζουρνατζή ενώ θα μιλήσουν οι ποιητές και στιχουργοί του δίσκου Διονύσης Καρατζάς, Μάρθα Βασκαντήρα, Μαρία Κοσσυφίδου και Γιάννης Σιδέρης.

Συμμετέχουν οι καταξιωμένοι μουσικοί Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πιάνο), Γιώργος Παπαγεωργίου (μπουζούκι, μαντολίνο) και Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο).

Είσοδος ελεύθερη.

«Δρόμος ... Ανατολικά της Δύσης»

Ο δίσκος «Δρόμος ... Ανατολικά της Δύσης» κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο από το Περιοδικό & Εκδόσεις Μετρονόμος και αποτελεί τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Νίκου Μπαλή. Περιλαμβάνει οκτώ τραγούδια που ερμηνεύουν ο Θανάσης Χουλιαράς, η Μαρία Ρούτση, η Δάφνη Ζουρνατζή ενώ αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή του Λάκη Χαλκιά και του Δημήτρη Υφαντή στο τραγούδι «Γεννήθηκα να Τραγουδώ».

Τίτλοι τραγουδιών:

1) Οι κερασιές θ' ανθίσουνε και φέτος (Μ. Λουντέμη)

2) Αιώνια Αγάπη (Μ. Βασκαντήρα)

3) Γυναίκες της αλμύρας (Μ. Κοσσυφίδου)

4) Κριός Καιρός (Δ. Καρατζά)

5) Νανούρισμα (Μ. Λουντέμη)

6) Μνήμη Κύματος (Δ. Καρατζά)

7) Είμαι εκεί (Γ. Σιδέρη)

8) Γεννήθηκα να τραγουδώ (Δ. Καρατζά)