Η μεγάλη επιστροφή στα μετάλλια και στις πανελλήνιες διακρίσεις ήρθε για την πατρινή πρωταθλήτρια στίβου της Ολυμπιάδας Πατρών, Δέσποινα Μουρτά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών που διεξάχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καυταντζόγλειο.

Η Δέσποινα Μουρτά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα, επιστρέφοντας έτσι στις καλές επιδόσεις, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας και περιόδου τραυματισμών και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για την πατρινή πρωταθλήτρια σε διάστημα λίγων εβδομάδων μετά την διάκριση που είχε στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου με την ομάδα της 4χ400 όπου κατέκτησε με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στην πρώτη θέση.

Κατά τα άλλα δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο για την Πάτρα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με την Μαρία Ασπρομάλλη (Άτλας Πατρών) να παίρνει την τέταρτη θέση στο ακόντιο γυναικών και την Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου (Κούρος) την πέμπτη στο ύψος.

Από τους άνδρες τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν οι Ιωσήφ Ορφανόπουλος στους έφηβους στα 400 μέτρα και ο Ανδρέας Γεωργίου στους παίδες στα 1.500, ενώ σε καλή θέση τερμάτισε (πέμπτος) στους νέους, ο Άγγελος Ανδρεοσόπουλος, στα 110 μέτρα εμπόδια.