Για δεύτερη μέρα συνεχίστηκαν οι σαρωτικοί έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών σε συνεργασία με το ΑΤ Μυκόνου στα μεγάλα και διάσημα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο «νησί των ανέμων»..

Οι ειδικές επιχειρήσεις της Ασφάλειας Αττικής στο πιο διάσημο τουριστικό θέρετρο της χώρας, στόχο έχουν τον περιορισμό των κυκλωμάτων των νονών της νύχτας και της Greek Mafia που ελέγχουν μεγάλο μέρος της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού, τοποθετώντας ακόμα και δικούς τους μπράβους στις εισόδους, ακόμα και διάσημων club, υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες να ανεχθούν την παρουσία τους.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών ελέγχων αποτυπώνονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ:

«Συνεχίζονται οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο

Ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.

Ειδικότερα, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από βραδινές ώρες χθες (25 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, και στο πλαίσιο ελέγχθηκαν 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού»