Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ έξι αντιηλιακές κρέμες.

Σύλληψη ημεδαπού για απατηλή πρόκληση βλάβης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι συμμετείχε ως πελάτης σε τυχερά παίγνια σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και δεν κατέβαλλε το κόστος συμμετοχής του, που ανέρχεται σε 2.395 ευρώ.

Συλλήψεις για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς των Β΄ και Γ΄ Αστυνομικών Τμημάτων Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών:
- δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 1,3 γραμμάρια κάνναβης και ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού κάνναβης.
- Μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια συσκευασία, που περιείχε ένα γραμμάριο ηρωίνης.

Σύλληψη αλλοδαπού για διάπραξη κλοπών
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι εισήλθε σε κατάστημα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει διάφορα βρώσιμα προϊόντα.

Ο συλληφθείς στις 21-6-2022 είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 80 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και διατάραξη οικιακής ειρήνης

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία και σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι – φαλτσέτα.

Συλλήψεις για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.


Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, σε δύο περιπτώσεις, τέσσερα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αγρινίου, σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν: 6,1 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και σε μορφή σοκολάτας, μικροποσότητα κοκαΐνης και ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.
Επίσης, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Αγρινίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δύο ανήλικους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα,διαπίστωσαν ότι οι τελευταίοι απέρριψαν στο έδαφος μια συσκευασία που περιείχε 1,1 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, ενώ επιπλέον ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούντα με δύο εντάλματα σύλληψης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις απατών κατ΄ εξακολούθηση, μη καταβολή εισφορών και φοροδιαφυγή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης Ανακριτών Πρωτοδικών Αθηνών για απάτες κατ εξακολούθηση και δύο
καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών , με τις οποίες του επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 10 και 20 μηνών, για μη καταβολή εισφορών και φοροδιαφυγή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της μεικτής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας,διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς
Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για ενδοοικογενειακή βία.

Σύλληψη ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, προχθές το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, οκτώ γραμμάρια κάνναβης και ένας τρίφτης της ναρκωτικής ουσίας με μικροποσότητα κάνναβης.