Με αφορμή την κινητοποίηση κατοίκων και φορέων της Αιγιαλείας για την μεταφορά του τμήματος φυσικοθεραπείας στην Πάτρα παρουσία στελεχών της Ν.Ε. Αχαΐας

Η Ν.Ε. Αχαΐας συμμετείχε ενεργά με κλιμάκιο της στην κινητοποίηση φορέων και πολιτών της Αιγιαλείας με αφορμή τη επικείμενη υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που μεταφέρει στην Πάτρα τη λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας που σήμερα στεγάζεται στο Αίγιο.
Οι μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Παιδείας πρωτίστως οφείλουν να γίνονται με ακαδημαϊκά κριτήρια και όχι να διευθετούνται μόνο χωροταξικά.
Το τμήμα φυσικοθεραπείας του Αιγίου διαθέτει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει την υψηλή απορροφητικότητα των απόφοιτών του στην αγορά εργασίας.
H Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να μεριμνήσει για την ουσιαστική και ποιοτικήαναβάθμιση του τμήματος,με την πρόσληψη μόνιμων καθηγητών, την αύξηση του αριθμού των εισακτέων φοιτητών, την δημιουργία φοιτητικής μέριμνας - εστίας με γνώμονα τις κοινωνικό – οικονομικές ανάγκες των φοιτητών μας.